Seneste nyheder hos Herning Teater

Kære teaterabonnent

Herning Teater håber du har haft en dejlig sommer og nu er klar til at komme i teatret igen. Heldigvis nu helt uden corona-restriktioner.

Sammen med billetterne til de valgte forestillinger fik du tilsendt en gratis billet, der kan ombyttes til en af nedenstående forestillinger. Man skal selv sørge for ombytningen ved at henvende sig til billetkontoret i MCH Herning Kongrescenter.

Som abonnent bestemmer du, hvem der skal have glæde af den gratis billet. Det betyder, at alle kan benytte billetten, også selvom man ikke er medlem af Herning Teater. Derfor vil det være rigtig dejligt, hvis den gratis billet bliver brugt af dig eller din valgte gæst til en af nedenstående forestillinger.

Du kan vælge mellem følgende 3 forestillinger:

  • Tour de Chambre – fra Det Kgl. Teater. En tankevækkende og morsom fortælling om venskab, forelskelse og begær med bl.a. Karen-Lise Mynster. Torsdag den 18. november 2021 kl. 19.30.
  • De Urolige – en gribende fortælling baseret på Linn Ullmanns succesroman. Med tre af dansk teaters stærkeste kvinder: Kirsten Olesen, Hanne Windfeld og Stine Schrøder Jensen. Mandag den 31. januar 2022 kl. 19.30.
  • Den Evige Ild –en del af Ken Follets populære Kingsbridge-triologider der var en kæmpe succes på Bellevue Teatret i 2019. I hovedrollen ses Morten Hemmingsen fra TV2´s Badehotellet. Tirsdag den 22. marts 2022 kl. 19.30.

 

Billetten ombyttes efter princippet først til mølle ved henvendelse til MCH Herning Kongrescenters billetkontor. Åbningstid mandag-fredag kl. 13.00-16.30.

Husk ”billet” og medlemskort til Herning Teater.