Herning Teater afholder ekstraordinær generalforsamling 11. oktober kl. 17.00 i MCH Herning Kongrescenter
Menu

Abonnement hos Herning Teater

Vælg minimum 3 forestillinger blandt sæsonens repertoire. Modtag 1 gratis billet til en af de 3 forestillinger valgt af Herning Teater.

Familieforestillingen ”Sallys far” indgår ikke i et abonnement. Læs mere om abonnement her.

Det er let at blive abonnent

Abonnementsbestillingen kan ske fra modtagelsen af dette sæsonprogram og kan derfor med fordel starte fra denne dato. Ønsker opfyldes bedst, når vi modtager bestillingen inden den 21. juni 2024. Bestillinger modtaget efter denne dato vil naturligvis blive ekspederet med de til enhver tid bedste billetter.

Løssalget til samtlige forestillinger starter den 24. juni 2024 kl. 10.00
hos
MCH Billetsalg, mch.dk og på herningteater.dk.

Husk mobil og mail

Husk at anføre både mobilnummer og mailadresse på samtlige abonnenter på tilmeldingsskemaet. Særtilbud, ændringer og aflysninger KAN ske med kort varsel. Vær derfor sikker på at få besked.

Husk at melde ændring af mobilnummer og mailadresse.

MCH Billetsalg,
Østergade 37, 7400 Herning,
tlf. 99 26 99 99 eller www.mch.dk.

Åbningstider kl. 10.00 – 16.30
alle hverdage.
I uge 27, 30 og 31 er åbningstiden
kl. 10.00 – 15.00 alle hverdage.

Ferielukket i uge 28 og 29.

Desuden har billetsalget åbent for løssalg på samtlige spilledage fra 1 time før forestillingsstart, når forestillingen spilles i MCH Herning Kongrescenter. Løssalg kan også altid finde sted på mch.dk og på herningteater.dk.

Det er let at blive abonnent

Man skal blot vælge minimum 3 forestillinger blandt udbuddet af abonnementsforestillinger. Der er ingen begrænsning på, hvor mange billetter man derefter kan købe til abonnementspris. Det vil sige, at man i løbet af hele teatersæsonen kan udvide sit abonnement med flere forestillinger.

Familieforestillingen Sallys far indgår ikke i et abonnement.

Udfyld tilmeldingsskemaet og send det til MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning. Abonnenten ringes herefter op af MCH Billetsalg, hvorefter købet gennemføres. Betaling sker via kreditkort eller MobilePay.

Uforudsete hændelser

i løbet af sæsonen

I sæsonprogrammet er skuespillerne nævnt i overensstemmelse med de oplysninger, vi har modtaget i forbindelse med indgåelse af kontrakterne. Vi er dog nødt til at tage forbehold for eventuelle senere udskiftninger i rollerne på grund af sygdom eller andet, som vi ikke har indflydelse på.

Hvis en forestilling fx pga. sygdom eller vejrlig bliver aflyst, informerer vi hurtigst muligt teatergængeren og forsøger i visse tilfælde at erstatte den aflyste forestilling med en anden. Vi gør opmærksom på, at Herning Teater ikke kan tilbyde erstatning, hvis vejrlig eller andre forhold forhindrer teatergængerens rettidige fremmøde, eller hvis en aflysning ikke er nået frem.

Børne-/ungdomspris

For børn/unge under 18 år er billetprisen 150,00 kr. til alle Herning Teaters forestillinger.

Ved forestillinger, der spiller på

Team Teatret, er børne-/ungdoms-prisen 75 kr.

Ombytningsservice

Skulle du blive forhindret i at overvære en af de købte forestillinger, kan du som abonnent frem til 8 dage før forestillingsdatoen få din billet ombyttet til en anden forestilling efter eget valg i Herning Teaters abonnementsforestillinger. Dog indenfor samme prisgruppe mod betaling af kr. 25,00 i gebyr pr. billet. Ombytning kan kun finde sted ved henvendelse til MCH Billetsalg.

Vær opmærksom på, at et abonnement er bindende. Det er således ikke muligt for Herning Teater at refundere beløbet for abonnementsbilletterne. Løssalgsbilletter ombyttes, men refunderes ikke.

Abonnementsfordele