Abonnement hos Herning Teater

Vælg minimum 3 forestillinger blandt sæsonens repertoire. Modtag 1 gratis billet til en af de 3 forestillinger valgt af Herning Teaters bestyrelse. Familieforestillingen Robin Hood indgår ikke i et abonnement. Læs mere om abonnement her.

Det er let at blive abonnent

Abonnementsbestillingen kan ske fra modtagelsen af dette sæsonprogram og kan derfor med fordel starte fra denne dato. Ønsker opfyldes bedst, når vi modtager bestillingen inden den 22. juni 2022. Bestillinger modtaget efter denne dato vil naturligvis blive ekspederet med de til enhver tid bedste billetter. Løssalget til samtlige forestillinger starter den 24. juni 2022 hos MCH Herning Kongrescenter og Ticketmaster. Billetkontoret i Herning Kongrescentret holder ferielukket i uge 29.

Husk mobil og mail
Husk at anføre både mobiltelefon og mailadresse på samtlige abonnenter på tilmeldingsskemaet. Særtilbud, ændringer og aflysninger KAN ske med kort varsel. Vær derfor sikker på at få besked.

Husk at melde ændring af mobilnr. og mailadresse.

MCH Herning Kongrescenters billetkontor, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 99 26 99 99.
Billetkontoret har åbent hverdage fra kl. 10.00 – 16.30. Desuden har billetkontoret åbent for løssalg på samtlige spilledage fra 1 time før forestillingsstart, når forestillingen spilles i MCH Herning Kongrescenter. Løssalg kan også finde sted via www.ticketmaster.dk

Det er let at blive abonnent
Man skal blot vælge minimum 3 forestillinger blandt udbuddet af abonnementsforestillinger. Der er ingen begrænsning på, hvor mange forestillinger man derefter kan købe til abonnements-pris.
Det vil sige, at man i løbet af hele teatersæsonen kan udvide sit abonnement med flere forestillinger. Familieforestillingen Robin Hood indgår dog ikke i et abonnement.

Udfyld tilmeldingsskemaet og send det til Herning Teater, Østergade 37, 7400 Herning. Herefter modtager du en bekræftelse. Bekræftelsen er samtidig en faktura, der sendes på mail.
Når vi har modtaget din indbetaling, sender vi ligeledes billetterne på mail.

Såfremt du køber dit teaterabonnement sammen med familie, venner eller bekendte, og I ønsker at sidde sammen i teatret, skal der udfyldes et skema for hver abonnent med navn, adresse, tlf.nr. og mail, og det totale antal billetter skal anføres på ét tilmeldingsskema.

Uforudsete hændelser i løbet af sæsonen
I sæsonprogrammet er skuespillerne nævnt i overensstemmelse med de oplysninger, vi har modtaget i forbindelse med indgåelse af kontrakterne. Vi er dog nødt til at tage forbehold for eventuelle senere udskiftninger i rollerne på grund af sygdom eller andet, som vi ikke har indflydelse på.

Hvis en forestilling fx pga. sygdom eller vejrlig bliver aflyst, informerer vi hurtigst muligt teatergængeren og forsøger i visse tilfælde at erstatte den aflyste forestilling med en anden. Vi gør opmærksom på, at Herning Teater ikke kan tilbyde erstatning, hvis vejrlig eller andre forhold forhindrer teatergængerens rettidige fremmøde, eller hvis en aflysning ikke er nået frem.

Herning Teater følger Statsministeriets og Sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til pandemier og lignende.

Ungdomspris
For børn/unge under 18 år er billetprisen 150,00 kr. til alle Herning Teaters forestillinger.

Gratis billet
Som Herning Teaters abonnent vil du modtage 1 gratis billet. I slutningen af september vil alle abonnenter modtage en mail, hvoraf det fremgår blandt hvilke 3 forestillinger, man kan benytte den gratis billet.

Sammen med de bestilte abonnementsbilletter modtager du den gratis billet, som efter nærmere anvisning fra Herning Teater kan ombyttes ved personlig henvendelse og efter princippet først til mølle på MCH Herning Kongrescenters billetkontor. Ved henvendelse skal man medbringe sit abonnementsbevis. Billetten kan kun bruges til en af de af Herning Teater valgte 3 forestillinger. Man er også velkommen til at forære billetten til et familiemedlem, en god ven, naboen etc.

Gratis introduktion til opera.

Ombytningsservice
Skulle du blive forhindret i at overvære en af de købte forestillinger, kan du som abonnent frem til 8 dage før forestillingsdatoen få din billet ombyttet til en anden forestilling efter eget valg i Herning Teaters abonnementsforestillinger dog indenfor samme prisgruppe mod betaling af kr. 25,00 i gebyr pr. billet. Ombytning kan kun finde sted ved henvendelse til MCH Herning Kongrescenters billetkontor.

Vær opmærksom på, at et abonnement er bindende. Det er således ikke muligt for Herning Teater at refundere beløbet for abonnementsbilletterne. Løssalgsbilletter ombyttes men refunderes ikke.

Abonnementsfordele