Abonnement hos Herning Teater

Vælg minimum 3 forestillinger blandt udbuddet af abonnementsforestillingerne herunder. Der er ingen begrænsning på, hvor mange forestillinger du derefter kan købe til abonnementspris. Læs mere her.

Det er let at blive abonnent

Abonnementsbestillingen kan ske fra modtagelsen af dette sæsonprogram og kan derfor med fordel starte fra denne dato. Ønsker opfyldes bedst, når vi modtager bestillingen inden den 22. juni 2021 Bestillinger modtaget efter denne dato vil naturligvis blive ekspederet med de til enhver tid bedste billetter. Løssalget til samtlige forestillinger starter den 24. juni 2021 hos MCH Herning Kongres­center og Ticketmaster. Sommeråbent i uge 28, 29 og 30 mandag – torsdag kl. 10.00 – 15.00 i Messecentrets reception og i Kongrescentret om fredagen kl. 10.00 – 15.00.

Husk mobil og e-mail
Husk at anføre både mobiltelefon og e-mailadresse på samtlige abonnenter på tilmeldingsskemaet. Særtilbud, ændringer og aflysninger KAN ske med kort varsel. Vær derfor sikker på at få besked.

Husk at melde ændring af mobil- og e-mail­adresse.

MCH Herning Kongrescenters billetkontor, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 99 26 99 99.
Billetkontoret har åbent alle dage fra kl. 13.00 – 16.30. Messecentret kl. 8.00 – 16.30 og fredag kl. 8.00 – 15.00. Desuden har billetkontoret åbent for løssalg på samtlige spilledage fra 1 time før forestillingsstart, når forestillingen spilles i MCH Herning Kongrescenter. Løssalg kan også finde sted via Ticketmaster på 38 48 16 30 eller
www.ticketmaster.dk

Det er let at blive abonnent
Man skal blot vælge minimum 3 forestillinger blandt udbuddet af abonnementsforestillinger. Der er ingen begrænsning på, hvor mange forestillinger man derefter kan købe til abonnementspris.
Det vil sige, at man i løbet af hele teatersæsonen kan udvide sit abonnement med flere forestillinger.

Udfyld tilmeldingsskemaet og send det til Herning Teater, Østergade 37, 7400 Herning. Herefter modtager du en bekræftelse, som samtidig er en faktura. Når vi har modtaget din indbetaling, sender vi billetterne.

Såfremt du køber dit teaterabonnement sammen med familie, venner eller bekendte, og I ønsker at sidde sammen i teatret, skal skemaet udfyldes med navn, adresse og mail på samtlige abonnenter, og det totale antal billetter skal anføres på ét tilmeldingsskema. Den første abonnent vil herefter blive betragtet som kontaktperson og vil som sådan modtage en bekræftelse, der samtidig er en faktura.

Uforudsete hændelser i løbet af sæsonen
I sæsonprogrammet er skuespillerne nævnt i overensstemmelse med de oplysninger, vi har modtaget i forbindelse med indgåelse af kontrakterne. Vi er dog nødt til at tage forbehold for eventuelle senere udskiftninger i rollerne på grund af sygdom eller andet, som vi ikke har indflydelse på.

Hvis en forestilling fx pga. sygdom eller vejrlig bliver aflyst, informerer vi hurtigst muligt og forsøger i visse tilfælde at erstatte den aflyste forestilling med en anden. Vi gør opmærksom på, at Herning Teater ikke kan tilbyde erstatning, hvis vejrlig eller andre forhold forhindrer teatergængerens rettidige fremmøde, eller hvis en aflysning ikke er nået frem. Information bliver kun sendt til kontaktpersonen.

Herning Teater følger Statsministeriets og Sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til pandemier og lignende.

Ungdomspris
For unge under 26 år er prisen 150,00 kr. til Herning Teaters forestillinger.

Gratis billet
Som Herning Teaters abonnent vil du modtage 1 gratis billet. I slutningen af september vil alle abonnenter modtage en mail, hvoraf det fremgår blandt hvilke 3 forestillinger, man kan benytte den gratis billet.

Sammen med de bestilte abonnementsbilletter modtager du den gratis billet, som efter nærmere anvisning fra Herning Teater kan ombyttes ved personlig henvendelse og efter princippet først til mølle på MCH Herning Kongrescenters billetkontor. Ved henvendelse skal man medbringe sit abonnementsbevis. Billetten kan kun bruges til en af de af Herning Teater valgte 3 forestillinger.

Gratis introduktion ved lektor Aage Christiansen til opera og operette.

Ombytningsservice
Skulle du blive forhindret i at overvære en af de købte forestillinger, kan du som abonnent frem til 8 dage før forestillingsdatoen få din billet ombyttet til en anden forestilling efter eget valg i Herning Teaters abonnementsforestillinger dog indenfor samme prisgruppe mod betaling af kr. 25,00 i billetgebyr pr. billet. Ombytning kan kun finde sted ved henvendelse til MCH Herning Kongrescenters billetkontor.

Vær opmærksom på, at et abonnement er bindende. Det er således ikke muligt for Herning Teater at refundere beløbet for abonnementsbilletterne. Løssalgsbilletter ombyttes, men refunderes ikke.

Abonnementsfordele