Menu

Tour de Chambre

Torsdag d. 18. november 2021 kl.19.30

Tankevækkende og morsom fortælling om venskab, forelskelse og begær

Asta er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, men hun kan ikke få hul på den. Gennem skriften og erindringen føres vi frem og tilbage mellem Astas spæde ungdom fuld af tvivl og hendes tredje ungdom i 30’erne, hvor hun alene og kejtet forsøger at finde sig til rette i en verden af voksne. Asta står stille, mens uret tikker, og tiden bliver ved med at gå. Da Asta får en invitation til en mindehøjtidelighed, vælter minderne om hendes gamle kollegie frem, om dengang Asta var hemmeligt forelsket i sin bedste veninde Mais kæreste, August. Asta starter forfra på sin roman. Alene med sin tekst skriver Asta sig tilbage ind i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død.

Det hele begynder at komme tæt på igen. Venskabet med Mai, der både har barn og forliste kærlighedsforhold i bagagen, er Astas eneste anker i virkeligheden. Nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under deres venskab.

Mere om denne forestilling

Manuskript: Tine Høegh
Medvirkende: Anna Bruus Christensen, Fanny Louise Bernth, Mathias Skov Rahbæk, Mikkel Becker Hilgart, Karen-Lise Mynster og Siv Øyunn Kjenstad
Producent: Det Kongelige Teater.

Løssalgspris
250,00 kr.
Abonnementspris
190,00 kr.
Torsdag d. 18. november 2021 kl.19.30

Spiller i MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning

1 time og 40 minutter uden pause
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email