Herning Teater afholder generalforsamling 11. oktober kl. 17.00 i MCH Herning Kongrescenter
Menu

Se Venedig og dø

Onsdag 27. marts 2024 kl. 19.30

Musical Danmark, som stod bag succesforestillingen ”Pianoman’en fra New York”, er tilbage, og denne gang med en hyldest til toppen af poppen i 70’erne.

”Se Venedig og dø” er den musikalske historie om den danske musikbranche i slutningen af 1970’erne. Dengang hvor de største navne hed Gasolin, Shu-bi-dua, Sebastian og C.V. Jørgensen.

I slutningen af 70’erne er situationen i musikbranchen helt anderledes end i dag. Branchen er præget af hård konkurrence om at være det største og mest succesfulde band – om at være ”rockkongen” af Danmark. Op gennem 70’erne har Gasolin siddet sikkert på tronen, som Danmarks ubestridt største rockband. Men i 1978 er den epoke slut, da bandet beslutter at opløse sig selv.

Kronprinsen er Shu-bi-dua. Et band som er elsket af danskerne, men hadet af medlemmerne af Gasolin. Shu-bi-dua står klar til at overtage tronen, lige så snart Gasolin er væk. Som et sidste og måske desperat træk forærer Gasolin et sikkert hit ”Se Venedig og dø” til Lone Kellermann i håbet om, at hun kan videreføre deres succes, fremfor at Shu-bi-dua gør det.

”Se Venedig og dø” byder på en lang række af de største og mest elskede danske hits fra slutningen af 70’erne fra både Gasolin, Shu-bi-dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl.

Fri placering ved 4-mands caféborde.

 

 

Mere om denne forestilling

Medvirkende: Jonas Rasmussen, Morten Bytofte, Anne Sofie Steen, Lucas Hoang, Anne Kraglund, Niels Rahbech, Lars Wagner, Joakim Øster, Michael Vestbo.
Iscenesætter: Peter Friis
Musik-/ vokalarrangement: Niels Rahbech
Lys-/scenedesign: Kristoffer Nielsen
Lyddesign: Kristian Kúhnel
Idé og koncept: Michael Bentholm
Produktion: MusicalDanmark
Varighed: 2 timer inkl. 20 min. pause midtvejs.

Løssalgspris295 kr.
Abonnementspris220 kr.
Onsdag 27. marts 2024 kl. 19.30

Spiller i MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning

2 timer inkl. pause