Menu

Oh Happy Day

Tirsdag 15. februar 2022 kl.19.30

Kærlighed, komedie og sang løfter sig på skønneste vis

Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser, og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog i en stillestående landsby. Det er også en forestilling, der får et lokalt islæt af korsangere, der virkelig vil sikre glæden.

Hannah står midt i livet og længes efter noget mere end samværet med revisormanden Carsten. Hun og veninden Grethe synger i det lille, lokale kirkekor sammen med præstekonen Kirsten. Der er også søde Lasse, kiksede Krüger og Preben, der ledsager på orglet, når han da ikke fortæller om sine børnebørn.

Samværet og sandkagen er vigtigere end sangen. Men da Hannah og Grethe oplever en koncert med et stort, berømt gospelkor, vækkes kvindernes lyst til selv at synge gospel.

Ved skæbnens tilsnigelse er Hannah skyld i en trafikulykke, der sender det store gospelkors karismatiske leder, Jackson, på hospitalet. Her opsøges han af den brødebetyngede Hannah og den foretagsomme Grethe, der beder ham hjælpe med at sætte fut i deres lille kirkekor. Det er dog ikke kun korets lyst til sang, der sættes i gang ved Jacksons hjælp.

Oh Happy Day – det bliver en god dag med fælles glæde og sang, der løfter sig mod himlen.

I samarbejde med Team Teatret.

Mere om denne forestilling

Bearbejdelse: Rolf Heim og Ninette Mulvad
Instruktion: Rolf Heim
Medvirkende: Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling, Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl m.fl.
Producent: Folketeatret
Kor: Good Time Gospel Choir

Løssalgspris
300,00 kr.
Abonnementspris
240,00 kr.
Tirsdag 15. februar 2022 kl.19.30

Spiller i MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning

Ikke angivet
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email