Herning Teater afholder ekstraordinær generalforsamling 11. oktober kl. 17.00 i MCH Herning Kongrescenter
Menu

HMS Pinafore

Onsdag 23. april 2025 kl. 19.30

May the Pinaforce be with You

Figaros og Den Ny Opera vender skuden i denne version af HMS Pinafore, hvor det gamle sejlskib har været gennem en større ombygning – nu er det på vej ud i verdensrummet som His Majesty’s Spaceship Pinafore.

I Gilbert & Sullivans operette er kaptajnens datter Josephine forelsket i den simple sømand Ralph Rackstraw. Josephines far har dog til hensigt, at hun skal gifte sig med admiralen Sir Joseph Porter.

Josephine overholder sin fars ønske i starten, men snart erklærer hun og Ralph deres kærlighed til hinanden og planlægger til sidst at stikke af. Kaptajnen opdager denne plan, men som i mange af Gilbert & Sullivan-operetterne ændrer en overraskende afsløring tingene dramatisk nær slutningen af historien.

Gilbert & Sullivans dejlige musik og fjollede handling er selvfølgelig stadig med ombord, og det gælder naturligvis ikke mindst Admiralens vise. Men det hele tilsættes Figaros’ helt specielle komik og musikalitet.

Forestillingens 10 hovedroller, orkester og kor varetages af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort og Allan Dahl Hansen.

Fri placering ved 4-mands caféborde.

Mere om denne forestilling

Manuskript: Figaros – usædvanligt frit efter Gilbert & Sullivan
Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort, Allan Dahl Hansen
Producent: Figaros og Den Ny Opera

Løssalgspris295 kr.
Abonnementspris220 kr.
Onsdag 23. april 2025 kl. 19.30

Spiller i MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning

2 timer og 10 min. inkl. pause