Menu

Close to You

Tirsdag 27. oktober 2020 kl. 19.30

Bemærk: Spillested er ændret til MCH Herning Kongrescenter, Teatersalen

Oplev en sanselig, varm, rørende, overraskende og ærlig aften i musikalsk selskab med verdens mest succesrige søskendepar – Carpenters

Musikforestillingen Close To You er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien i USA. De blev verdens mest succesrige duo i starten af 1970’erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager publikum på en rejse gennem deres karriere og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen Close To You i 1969.

På bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, pillemisbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Dette fik en brat ende i 1983, da Karen døde af efterveerne af sin sygdom i en alder af 31 år, og verden mistede derved endnu en stor stemme.

Alt dette krydret med 20 af deres mest populære sange med bl.a. Top Of The World, There’s A Kind Of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye To Love og selvfølgelig Close to You.

Linda Olofsson er uddannet på Göteborgs Musicalakademi og har medvirket i adskillige musicals bl.a. i hovedrollen som Kim i Miss Saigon, Tarzan og Aladdin på Fredericia Teater, Dance of the Vampires på Det Ny Teater, ligesom hun har optrådt ved sommerkoncert sammen med Stig Rossen.

Lars Oluf Larsen er uddannet skuespiller i 1985 fra Statens Teaterskole. Har medvirket i adskillige teater- og musicalforestillinger, bl.a. Les Misérables, Mamma Mia, Cyrano og Peter Pan.

Mere om denne forestilling

Musik og tekst: Carpenters
Idéoplæg: Erling Mølgaard
Manuskript: Lars Oluf Larsen
Instruktør: Anders Bircow
Lyddesign: Brian Nielsen
Lydeffekter: David Matschofsky
Medvirkende: Linda Olofsson, Lars Oluf Larsen
Producent: Landsteatre

Løssalgspris
190,00 kr.
Abonnementspris
130,00 kr.
Tirsdag 27. oktober 2020 kl. 19.30

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, 7400 Herning

2 timer inkl. pause
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email

Herning Teater
Østergade 37
7400 Herning

herningteater@mail.dk