Menu

Blinkende Lygter

Tirsdag 9. februar 2021 kl. 19.30

Ny dansk folkekomedie baseret på den ikoniske film af samme navn

Blinkende Lygter er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Thorkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft det store held med sig. Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde, men han er nødt til lige at lave et sidste job for bagmanden Færingen.

Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Kufferten bliver deres billet væk fra det kriminelle miljø – ud i det mørke ”Udkantsdanmark” og deres møde med de sære eksistenser, som lever der – i bandens forsøg på at passe ind.

NørregadeTeatrets udgave af Blinkende Lygter er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og friskt skuespil af en af landets bedste dramatikere, Vivian Nielsen, baseret på Anders Thomas Jensens film.

Bemærk, forestillingen er sjov, tankevækkende og skæv – og kan ikke anbefales til køer!

Mere om denne forestilling

Manuskript: Vivian Nielsen – baseret på Anders Thomas Jensens filmmanus
Iscenesættelse og scenografi: Frank Rubæk
Medvirkende: Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk
Producent: NørregadeTeatret og Teater 2

Løssalgspris
245,00 kr.
Abonnementspris
190,00 kr.
Tirsdag 9. februar 2021 kl. 19.30

Spiller i MCH Herning Kongrescenter,
Østergade 37, Herning

2 timer inkl. pause
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email