Herning Teater

Herning Teaters målsætning er at arrangere et bredt repertoire omfattende alle teatrets genrer, herunder skuespil, komedier, lystspil, monologer, ballet, modern dance, opera, operette, musicals samt familieteater for børn/voksne og decideret børneteater.

Herning Teater er ikke selv et producerende teater, men køber forestillinger hos turneteatrene og er derfor afhængig af de aktuelle udbud. Teaterforeningens opgave er at styrke og vække interessen for og kendskabet til professionelt teater i lokalområdet ved at formidle et alsidigt og kvalitativt repertoire, der fremmer interessen for teater.

  • Spar op til 20% på dine billetter
  • Bestil først og få de bedste pladser
  • Gratis billet til en udvalgt forestilling
  • Modtag særtilbud KUN for abonnenter

Teatersæson 2019-2020
giver dig 15 forestillinger

Billetpriserne svinger fra kr. 190,- til 400,-.

Igen i år er der opera på programmet. Bortførelsen fra Seraillet, som er en af Mozarts mest populære operaer.

Ligeledes er der Musical med Sebastians musik og udødelige sange og Folketeatret fremfører i MCH, Jordens indre, En usædvanlig kvindes kamp for anerkendelse.

Herning Teater er ikke selv et producerende teater, men køber forestillinger hos turneteatrene og er derfor afhængig af de aktuelle udbud.

Teaterforeningens opgave er at styrke og vække interessen for og kendskabet til professionelt teater i lokalområdet ved at formidle et alsidigt og kvalitativt repertoire, der fremmer interessen for teater.

Bestyrelsen vælger forestillinger i både nye og klassiske opsætninger, som sikrer størst mulig kunstnerisk kvalitet og bredde.

Fra skuespil til opera, ballet, moderne dans, musical og familieforestillinger, altid med en perlerække af landets bedste skuespillere, sangere og dansere – kendte såvel som nye talenter.

Om Herning Teater

Herning Teaters samarbejdspartner i det daglige er MCH Herning Kongrescenter (scene, markedsføring, billetsalg) og de turnerende teatre. Herning Teaters abonnements- og billetsalg varetages normalt af MCH Herning Kongrescenters billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 99 26 97 08.

Herning Teater modtager støtte fra Herning Kommune og Kulturministeriet.

Bestyrelse:

Egon Bjørn Andersen, formand
Lisbeth Stamp
Annie Jeppesen
Lilian Vium
Bodil Marstrand
Hans Vejby-Christensen
Christina de Laurent
Lene Mikkelsen, koordinator