Skatteøen

Skatteøen

Musical med Sebastians musik og udødelige sange
29+30/1-2020 Kl. 18:00

Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres publikum ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater, søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene.

Historien om drengen Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn Bill Bones ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde.

Kaptajn Flints skat skal findes, og sammen med doktor Livesay og godsejer Trelawney tager Jim af sted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder John Silver forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

Skatteøen havde urpremiere på Folketeatret i 1986 og har siden spillet utallige gange. Musikken til Skatteøen udkom før urpremieren med nogle af tidens største sangere. Mange vil især huske Lis Sørensens ”Fuld af nattens stjerner”, som i forestillingen synges af Szhirley, der spiller Mrs. Hawkins. Piraten John Silver spilles af Kasper Leisner.

Dramatiseret af: Preben Harris frit efter Stevensons roman
Musik og sangtekster: Sebastian

Instruktion:
Birgitte Næss-Schmidt
Scenografi: Terry Parsons
Kapelmester/arrangør:
Jacob Lindbirk
Stagefight: David Owe

Medvirkende: Kasper Leisner, Szhirley, Jacob Spang Olsen/
Alfred Kann, Christian Mosbæk, Kristian Boland, Morten Lützhøft, Søren Bang Jensen, Ole Boisen, Martin Geertz, Mathias Sprogøe Fletting, Stanley Bakar,
Simon Nøiers, Sara Gadborg, Rasmus Faartoft, Martin Gæbe m.fl.
Producent: Folketeatret