Teaterforestillingen Det lunt i nat i Herning Teater

Det’ lunt i nat

Danske operetteperler, som alle kan nynne med på
25/9-2019

For ikke så længe siden samledes man i de danske hjem omkring radioen og nød underholdningsmusikkens opblomstren og tidens store stemmer. Det var en gylden epoke, og OperetteKompagniet ønsker at værne om en folkekær kulturarv og populær sangskat.

De er der allesammen: Livets Glæder, Musens Sang, Alene Med En Yndig Pige, Alle Går Rundt og Forelsker Sig, Lille Du, Du Gamle Måne, Stemningsmelodien, Glemmer Du …

Her får publikum ikke kun national-operetten Farinelli fra Reesens hånd, men også hans Gadeprinsessen, de bedste hits blandt Normann Andersens 900 melodier og Lumbyes Champagnegalop – udsat for klavertrio og slagtøj.

Forestillingen med de danske operetteperler byder også på de smukkeste kostumer, rekvisitter og skønne dansetrin – alt sammen tilsat herlige anekdoter, der er fulgt med historiens vingesus.

OperetteKompagniet sørger for, at alle atter nynner med fra plyssæderne, hele vejen hjem – og ja, fortsat ud i fremtiden.

Fri placering ved 4-mands caféborde.

Komponister: Reesen, Normann Andersen, Gyldmark, Lumbye m.fl.
Arrangeret af: Carol Conrad
Tekstbearbejdelse: OperetteKompagniet
Instruktion: Thomas Peter Koppel
Koreografi: Henriette Brøndsholm
Medvirkende: Signe Asmussen, Elsebeth Dreisig,
Thomas Peter Koppel, Bo Kristian Jensen,
Denise Wencke Gjernøe
Musik: Perlekvartetten består af musikere fra Radiosymfoniorkestret og Det Kgl. Kapel under ledelse af kapelmester Carol Conrad
Producent: OperetteKompagniet